torsdag
jun082017

Hvad drømmer du om?

Jeg er uden tvivl en drømmer. Jeg drømmer meget om natten og det føles så virkeligt som om jeg havde et helt andet liv (eller andre liv) ved siden af dette. Og jeg drømmer også om dagen. Om smukke sko, smykker, rejser, kærlighed, rigdom, eventyr og glædelige oplevelser med familie, venner og dejlige mennesker…

Men jeg synes også, at vi nu om dage fokuserer meget på, at vi skal være et andet sted end vi er. Vi er hele tiden på vej til et andet sted. Og det er vi også, vi er på vej uanset om vi ønsker det eller ej, for livet er i et flow og i bevægelse. Vi drømmer om flere penge, et andet sted at bo, et andet arbejde, mere kærlighed, mere frihed og mere glæde.

Men hvad hvis vi bare stopper op et øjeblik og lægger mærke til livet lige nu? Hvad hvis vi ikke længes efter noget andet lige nu, men værdsætter det vi har? Hvad hvis det bare er perfekt lige nu som det er?

Lige nu drikker jeg min morgenkaffe og kigger ud af vinduet. Solen skinner. Alt er fredfyldt omkring mig. Og jeg mærker fred indeni. Sidder stadig i sengen og jeg behøver ikke være andre steder. Det er faktisk rart, at jeg ikke skal være andre steder end hvor jeg er lige nu. At jeg bare kan være her i nuet, i dette liv, som det er.

Så idag, stop op. Bare et øjeblik. Og læg mærke til dette øjeblik. Hvad lægger du mærke til udenfor dig? Og hvad mærker du indeni? Hvad kan du værdsætte ved dette øjeblik lige nu? Hvad hvis det du mærker i dette øjeblik, er det du har drømt om?

fredag
dec162016

Gudindesession

Giv dig selv eller en anden kvinde en unik GAVE:

En session med Gudindekort vejledning og intuitiv coaching, hvor du vil få at vide:

  • Hvilke 3 gudinder der støtter og guider dig lige nu
  • Hvilke energier og temaer der er aktuelle for dig
  • Hvordan du overkommer dine forhindringer

Jeg trækker 3 kort til dig og forbinder mig med dine gudinder og fortæller deres budskaber til dig.

Derudover snakker vi om hvilke udfordringer du har i dit liv lige nu og hvilke mål du ønsker at opnå. Vi relaterer din situation til de 3 gudinder og hvordan de vil støtte dig i den kommende tid. Du får klarhed over din situation og vejledning til hvad du skal fokusere på og hvordan du kommer videre til det du ønsker. Derudover går vi ind og healer på de blokeringer du måtte have og som forhindrer dig i at leve det liv du ønsker.

NB. Sessionen indeholder intuitiv vejledning om hvilke energier der er til stede i dit liv samt dine muligheder og potentialer fremover. Det er ikke forudsigelser om fremtiden, men hvilke muligheder der ligger for dig.

Jeg arbejder med forskellige kortsæt og over 50 gudinder.

Sessionen varer 30 eller 60 minutter og foregår på Skype eller telefon.

Du får tilsendt et foto af dit gudindeoplæg efterfølgende på email. Så husk at oplyse din email adresse!

Sessionen (med vores samtale) kan også optages, hvis du ønsker, og du får tilsendt mp3 lydfilen efterfølgende.

Pris: 950 kr. for 1 time, 475 kr. for 30 minutter.

Du kan bestille sessionen eller gavekortet på bszorad@gmail.com.

Betaling med MobilePay / Swipp på tlf. 40596969 eller bankoverførsel 5471-2028303 når du booker sessionen.

*****

Klienterne siger:

"Tak for en fin gudinde session. Jeg synes det var en god og blid session, hvor jeg fik sat fokus på på nogle af de issues jeg arbejder med for tiden. Jeg fik en fornemmelse af at jeg ikke var alene men at jeg bliver støttet af mine hjælpere/gudinderne, hvilket var rigtig dejligt. Du var god til at vejlede/coache ud fra de input jeg kom med, på en blid og behagelig måde. Især var det fedt også at høre hvilke billeder du fik ind omkring det. 
Konkret blev jeg afklaret ift. min tvivl omkring hvilken behandler jeg skulle vælge (fra) og blev mindet om at jeg skal følge min intuition og lægge fornuften/rationaliteten lidt på hylden. Plus værne om mig selv og mit space. Jeg oplevede at især to af gudinderne kunne jeg relatere til min situation her og nu, hvor den tredje var lidt mere overordnet. Men de gav alle mening. Så hermed en varm anbefaling fra mig :-)" - Marie G. L.

 

"Jeg har været virkelig glad for gudinde session hos Barbara. Jeg har fået bekræftet, at de ting jeg arbejder med for tiden skal jeg forsætte med i 2017. Jeg kan klart anbefale gudinde session til dem, som føler lidt uro, men mangler svar på hvorfor det er sådan. Alle 3 gudinder har givet god mening og nu føler jeg, at jeg får støtte til det jeg arbejder med. Jeg fik at vide, at jeg er på den rigtige vej til at give mere slip og uddelegere ansvar. I lang tid har jeg gået med tanken om at lave noget spændende og kreativt, og nu har jeg fået idéer til, hvordan jeg kan sætte ord på dem. Alt i alt gav det hele mening og jeg kan godt lide Barbaras metode til at guide mig, hvordan jeg skal forstå gudinernes budskaber og anvende dem i praksis i mit liv. Stemningen var meget rar og blød uder hele sessionen. Kan varmt anbefales. :)" - Anna T.

 

"1000 tak for en super god session! Jeg havde slet ikke regnet med at få så meget ud af sessionen, som jeg gjorde. Både gudindekortene og dine intuitive beskeder passede utroligt godt på både min nuværende og kommende situation. Jeg fik bl.a. åbnet op til udfordringer, som har ligget og luret i mig længe, og jeg følte mig virkelig godt mødt og vejledt af dig. Helt specifikt hjalp du mig med at blive mere bevidst om, hvordan jeg kan øve mig i at committe mig til mig selv og mit liv, hvilket nok er det vigtigste jeg tager med mig fra sessionen. Jeg kan varmt anbefale andre at få en gudindesession. Barbara er en dygtig og kærlig coach, som helt naturligt rummer og møder dig, der hvor du er, og hendes intuition slår aldrig fejl!" - Anna L.

"Jeg har fået en Gudindesession hos Barbara, som ramte mine temaer lige på kornet. Barbara var i sin tydning dejlig konkret og indfølende, og den efterfølgende samtale bragte klarhed og ro, fordi Barbara med sin empati og psykologiske forståelse fik mig til at se problemerne og mig selv med meget blidere øjne. Jeg kan på det varmteste anbefale Barbara." - Kirstina T.


lørdag
okt012016

EFT - emotional freedom technique - til følelsesmæssig frihed

I sommer stiftede jeg bekendtskab med EFT, hvor en udenlandsk veninde fortalte om, at hun begyndte at bruge metoden på sig selv og hun følte, at det gav rigtig gode resultater. Hun er en kvinde sidst i 30’erne, smuk, klog og dygtig til sit arbejde, men meget usikker omkring sig selv og sit kærlighedsliv. Hun havde en masse tvivl omkring sig selv og sit eget værd som kvinde. Hun var ulykkelig i kærlighed, fordi hun havde været kæreste med en mand, som slog op med hende for noget tid siden. Men af en eller anden grund kunne hun ikke give slip på ham. Hun blev ved med at tænke på ham og håbe på, at de kunne være sammen igen. Der gik et år og mange måneder, hvor de stadig havde kontakt af og til, men ikke et rigtigt forhold, som hun ønskede.

Så skrev min veninde for et par dage siden, at der var sket et mirakel. Nu var hun sammen med manden igen og de havde set hinanden hver dag i en måned og hun var meget meget lykkelig! Hun fortalte, at det var EFT metoden der hjalp, som hun brugte på sig selv og hun havde også været hos en EFT terapeut. Hun sagde, at hun med EFT kunne give slip på nogle dybereliggende sår, som hun havde haft i langtid og som blokerede hende i kærlighed og relationer.

Det syntes jeg var rigtig spændende! Og virkelig gode nyheder!

Jeg begyndte selv at undersøge omkring EFT i sommer, og jeg begyndte også at prøve den på mig selv. Så blev jeg mere nysgerrig og kom på et EFT kursus i starten af september. Her var der også deltagere som havde opnået gode resultater og vi prøvede selvfølgelig metoden på os selv og hinanden.

Men hvad er egentlig EFT?

EFT kaldes også “tapping” på engelsk, fordi man banker (tapper) blidt på bestemte punkter på kroppen, når man arbejder med et  følelsesmæssigt eller fysisk problem. Disse punkter er placeret på kroppens energibaner, også kaldet meridianer ifølge traditionel kinesisk medicin (TCM). EFTs grundtese er, at “årsagen til alle negative følelser er en afbrydelse i kroppens energisystem”. Så tappingens formål er at genoprette balance i energisystemet og forløse følelsesmæssige/fysiske problemer (de to hænger sammen). EFT kunne også beskrives som en emotionel udgave af akupunktur uden nåle, en slags energipsykologi. Man kan arbejde med alle emotionelle problemer, såsom frygt, angst, stress, depression, afhængighed, lavt selvværd, manglende selvtillid, relationsproblemer.

Og hvorfor virker det?

Jeg oplever umiddelbart, at via tapping bliver der skabt større balance, så kroppen og sindet slapper af. Samtidig med, at der arbejdes med tanker/overbevisninger og følelser. Så man inddrager både kroppen og sindet. Den emotionelle intensitet forsvinder og der kommer mere ro, klarhed og flow. Og fra den tilstand kan der komme nye indsigter og nye valgmuligheder. I mange tilfælde virker det ekstremt effektivt, hvor problemet forsvinder i løbet af 1-3 sessioner. Men i nogle tilfælde, hvor problemet er mere komplekst, tager det længere tid at arbejde igennem følelserne og overbevisningerne.

Så nu har jeg brugt EFT i et stykke tid på mig selv og er også begyndt at anvende det i mine coaching sessioner. Jeg er spændt på at se flere gode resultater!

Læs mere om EFT på Sundhedsstyrelsens webside.

fredag
jun262015

Alt i livet er personlig udvikling

Vi lever i et resultatorienteret samfund. Resultater er der sådan set ikke noget galt med. Problemet opstår bare, når vi ikke opnår de ønskede resultater vi har sat os og derfor føler vi os skuffede og opfatter os selv som fiasko… At vi forbinder vores manglende ydre resultater med, at der er noget galt med os og at vi ikke er gode nok. Vi tager det personligt.

Når du ikke får det ønskede job…

Når du har svært ved at finde en kæreste…

Når din forretning ikke kører som du gerne vil…

Det fik mig til at tænke idag på, at alt i livet faktisk hele tiden er en personlig udvikling. Der er ikke noget sted, hvor du ankommer fast. Der er ikke noget resultat, som vil give dig den ultimative lykke. Alt er flydende og i bevægelse så længe livet varer.

Hvis du har været jobsøgende længe og endelig får du drømmejobbet. Det er dejligt, fordi målet om at få job er nået. Men så venter der sikkert nogle udfordringer i forbindelse med selve jobbet. Måske bliver du træt af det på et tidspunkt og har lyst til at skifte fokus til noget andet arbejde, der er sjovere og mere meningsfuldt for dig. Så dit drømmejob bliver til “bare” et job og du drømmer om et andet job.

Endelig finder du en kæreste, som du længe har drømt om. Du nyder forelskelsen og passionen i noget tid, men så opstår der udfordringer eller uoverensstemmelser i jeres forhold, som skal løses, hvis I skal bevare kærligheden.

Din forretning kører utrolig godt og du har fået de kunder og de penge på kontoen, som du har sat som mål. Men så skifter det. Pludselig virker dine gamle strategier ikke mere og du opnår ikke de samme resultater.

Når det ydre mål, resultat er nået, kommer der nye opgaver, udfordringer i forbindelse med det. Ønsker og mål ændrer sig i takt med hvem du er og gerne vil være.

Når du ikke når dine ydre mål, så er der ikke noget galt med dig, men der skal muligvis ændres og justeres nogle ting, hvis du vil holde fast ved dit mål. Måske er det din strategi der skal ændres, måske skal dit mål være mere i overensstemmelse med hvem du er nu.

Så min pointe er, at vi skal betragte alt i livet som personlig udvikling. Give slip på idéen om, at et ydre mål vil gøre os lykkelige for evigt. Der er ikke noget fiasko. Kun læring. Det er bare nye situationer der opstår, som vi har mulighed for at justere og ændre. Og neden under alt det foranderlige er du god nok! Og vi skal selvfølgelig huske at fejre vores succeser på vejen!

fredag
jun192015

Gratis sommersolhverv reading

*** Tilbud udløbet ***

Den 21. juni er årets længste dag, som kaldes sommersolhverv. Halvdelen af året er gået og dette er en god mulighed for at fejre sommeren samt at reflektere over hvilke energier der er til stede i éns liv og hvad der skal være fokus på den kommende tid.

Derfor trækker jeg igen kort, som indeholder en vejledende besked til dig, som du kan bruge til refleksion.

Vil du have jeg skal trække et kort til dig? Så gør følgende:

1) LIKE min Facebook side i højre kolonne samt dette blogindlæg.

2) Læg dit fulde navn (eller et for dig genkendeligt alias) og bed om et kort i kommentarfeltet nedenfor til og med den 21. juni. (Tryk "post a comment" under dette indlæg for at lægge en kommentar.)

3) Kom tilbage senere og find din personlige besked, som jeg lægger i kommentarfeltet.

Denne gang trækker jeg kort fra Gaia Oracle sættet. (NB. jeg skriver beskeden på engelsk, da kortsættet er på engelsk.)

Nedenfor kan du se mit kort: Healing. "Reconnecting with your true nature"

Affirmations:

My sanctuary is a space of light inside my heart

I find peace and contentment within

My heart reveals my truth

My heart reflects the real me

My heart guides me.