Barbara Szorad

Gratis meditation

Få en GRATIS afspændende meditation samt lejlighedsvis inspiration og tilbud.
JA TAK!

Facebook

Følg mig på
Søg på siden
søndag
jul302017

Dit hjerte ved

Jeg har fornyligt læst en anden coachs indlæg om relationer. Hun gav en øvelse til hvordan man kunne reflektere over og rydde op i sine relationer og denne øvelse udførte hun selv en gang imellem, for dybe relationer var meget vigtige for hende. Øvelsen går ud på, at man laver nogle cirkler (3-5 eller flere) og sætter ens familie, venner og bekendte i den cirkel hvor de nu hører til: de vigtigste i indercirklen, de næstvigtigste i den næste cirkel og så fremdeles…

Derefter skal man kigge på cirklerne og stille sig en masse spørgsmål, såsom:
Bruger du din tid og energi på dem, der et tættest på dig? Sidder du fast i en dårlig dynamik, hvor du bruger uforholdsmæssigt meget tid og energi på en i ydercirklerne? Hvordan er fordelingen mellem at give og modtage? Er det dig, der giver mere i dine relationer? Eller omvendt? Er der nogen i cirklerne, der skal flyttes til en anden cirkel?
Der var endda en der foreslog i en kommentar, at man også kunne give point fra 1-10 for en relation, hvor 1 var dårligst og 10 var bedst og så kunne hun måle om relationen er blevet bedre eller værre…

Nu er det ikke for at kritisere denne coachs system eller metode. Jeg synes det er fint at reflektere over sine relationer. Det er jo normalt, og det gør vi faktisk hele tiden på en eller anden måde.

Men jeg synes det bliver da lidt for anstrengt og kunstigt, hvis vi nu også skal sætte vores relationer i kasser - eller cirkler - og give dem point fra 1-10 og gøre dem "målbare", og holde regnskab med hvem der giver for meget og for lidt, og flytte folk fra den ene cirkel til den anden som skakfigurer. Fx nu har Bente ikke ringet til mig i en måned, så nu ryger hun i ydercirklen? Eller Kurt kommer altid med blomster til mig, så ham tager jeg i min indercirkel? Skal relationer gøres målbare? Skal der altid være "balance"?

Jeg kan selv godt lide at sætte ting og relationer i perspektiv. Men for mig er relationer mere flydende… Hvad hvis vi bare skal droppe ned i hjertet og mærke efter hvem vi har lyst til at se? “Go with the flow” og være lidt mere spontane i stedet for at holde et relationsregnskab? Det er jo alligevel sådan, at nogle personer ser man mere end andre.

Lad os slå en ting fast. Relationer handler om følelser. Hvordan du har det med den anden person og når du er i selskab med denne person. Hvordan jeres kontakt er, og om det er givende og berigende på et eller andet plan. Det er det der er afgørende. 

Man kan jo godt føle, om man har lyst til at se en person eller ej. Bliver man fyldt op af energi eller bliver man drænet? Er der for mange konflikter eller er der flow? Er der frihed eller føler man sig begrænset? Er der vilje til at tage en snak hvis der er noget galt? Er der vilje og lyst til at have relationen, selvom det er svært en gang imellem?

Man kan også blive overrasket nogle gange. Fx en jeg betragtede som en tæt ven, faktisk ikke betragtede mig som en tæt ven længere, fordi hun havde nogle forventninger til og regler omkring vores venskab, som jeg ikke kendte til. Så må man jo tage en snak om hvad man forventer af hinanden og relationen. Det er faktisk de usagte forventninger der fucker de fleste relationer op. Er det så ikke bedre at tage en snak først end at flytte folk fra den ene cirkel til den anden?

Jeg er nogle gange også blevet positivt overrasket over, at nogle, som jeg ikke var så tæt på, kunne jeg have dybe samtaler og gode oplevelser med, selvom vi ikke havde daglig kontakt. Og dermed kom disse personer tættere på mig.

Eller gamle venskaber, der ikke længere gav mig den dybde eller følelse, jeg ønskede, sluttede.

En relation eksisterer faktisk kun i nuet. Der hvor man er sammen og har en reel kontakt. En samtale. Et samvær. En oplevelse man deler sammen. En time. En nat. En dag. En uge.
Så er der selvfølgelig en kontinuitet i nogle relationer, mens andre relationer slutter eller bliver sat "på pause” eller genoptaget, afhængig af hvor man er i sit liv og hvad man ønsker.

Tid og dybde hænger ikke nødvendigvis sammen. Man kan være sammen med en anden person i fx 2 timer og have nærvær og dybe samtaler og man kan også være sammen i fx 10 år uden at have særlig dyb kontakt.

Det er dig der vælger hvem du vil betro dig til og hvem du vil være tæt og dyb med. Du er med til at skabe dybden og tætheden i en relation i og med hvor meget du vælger at dele med den anden person. Det er dig der skal udtrykke hvis du ønsker mere af en relation - den anden er ikke tankelæser. Det er dig der skal sige, hvis der er noget der ikke virker for dig eller noget du er utilfreds med. Det handler om vilje og lyst til kontakt, deling, forståelse og medfølelse.

Drop ned i dit hjerte og der kan du mærke hvem du vil bruge tid på og oplevelser sammen med. Tag kontakt til den du har lyst til. Dit hjerte ved.

onsdag
jul122017

Sommertilbud - JULI 2017

SOMMERTILBUD i JULI på individuelle sessioner

Til dig, der er klar på at give slip på dine blokeringer og opnå mere klarhed, lethed, glæde og flow i dit liv.

Du kan fx arbejde med:

  • Fra tvivl, stress og uro til balance, klarhed og retning
  • Fra uklarhed og begrænsninger til lyst og handling
  • Fra negative tanker/følelser til (selv)kærlighed
  • Fra frygt til mod og handling
  • Lær at sætte grænser i dine relationer
  • Lær at lytte bedre til dig selv og dit hjerte

I hver session snakker vi sammen og du får healing og coaching på netop din problemstilling.

Du kan også få inkluderet en:
💜GUDINDE-reading, eller 
💚SJÆLS-reading, eller 
❤️KÆRLIGHEDS-reading
(hvor jeg lægger kort) i din session - du vælger hvilken du vil have.

🔥🔥🔥Pris kun i JULI måned:
1 time - 750 kr. (normalpris 950 kr.)
Pakke af 3 sessioner - 2100 kr. (normalpris 2850 kr.)
Kun 10 pladser. (6 pladser tilbage)
Sessioner foregår online (Skype/Messenger/Facetime) eller på telefon. I nogle tilfælde kan det aftales at det foregår personligt. Bestil din session eller pakke på bszorad@gmail.com

PS. Du kan også købe en session/pakke nu, mens tilbudet varer, og benytte den senere, indenfor 3 mdr. fra købsdato.


torsdag
jun082017

Hvad drømmer du om?

Jeg er uden tvivl en drømmer. Jeg drømmer meget om natten og det føles så virkeligt som om jeg havde et helt andet liv (eller andre liv) ved siden af dette. Og jeg drømmer også om dagen. Om smukke sko, smykker, rejser, kærlighed, rigdom, eventyr og glædelige oplevelser med familie, venner og dejlige mennesker…

Men jeg synes også, at vi nu om dage fokuserer meget på, at vi skal være et andet sted end vi er. Vi er hele tiden på vej til et andet sted. Og det er vi også, vi er på vej uanset om vi ønsker det eller ej, for livet er i et flow og i bevægelse. Vi drømmer om flere penge, et andet sted at bo, et andet arbejde, mere kærlighed, mere frihed og mere glæde.

Men hvad hvis vi bare stopper op et øjeblik og lægger mærke til livet lige nu? Hvad hvis vi ikke længes efter noget andet lige nu, men værdsætter det vi har? Hvad hvis det bare er perfekt lige nu som det er?

Lige nu drikker jeg min morgenkaffe og kigger ud af vinduet. Solen skinner. Alt er fredfyldt omkring mig. Og jeg mærker fred indeni. Sidder stadig i sengen og jeg behøver ikke være andre steder. Det er faktisk rart, at jeg ikke skal være andre steder end hvor jeg er lige nu. At jeg bare kan være her i nuet, i dette liv, som det er.

Så idag, stop op. Bare et øjeblik. Og læg mærke til dette øjeblik. Hvad lægger du mærke til udenfor dig? Og hvad mærker du indeni? Hvad kan du værdsætte ved dette øjeblik lige nu? Hvad hvis det du mærker i dette øjeblik, er det du har drømt om?

fredag
dec162016

Gudindesession

Giv dig selv eller en anden kvinde en unik GAVE:

En session med Gudindekort vejledning og intuitiv coaching, hvor du vil få at vide:

  • Hvilke 3 gudinder der støtter og guider dig lige nu
  • Hvilke energier og temaer der er aktuelle for dig
  • Hvordan du overkommer dine forhindringer

Jeg trækker 3 kort til dig og forbinder mig med dine gudinder og fortæller deres budskaber til dig.

Derudover snakker vi om hvilke udfordringer du har i dit liv lige nu og hvilke mål du ønsker at opnå. Vi relaterer din situation til de 3 gudinder og hvordan de vil støtte dig i den kommende tid. Du får klarhed over din situation og vejledning til hvad du skal fokusere på og hvordan du kommer videre til det du ønsker. Derudover går vi ind og healer på de blokeringer du måtte have og som forhindrer dig i at leve det liv du ønsker.

NB. Sessionen indeholder intuitiv vejledning om hvilke energier der er til stede i dit liv samt dine muligheder og potentialer fremover. Det er ikke forudsigelser om fremtiden, men hvilke muligheder der ligger for dig.

Jeg arbejder med forskellige kortsæt og over 50 gudinder.

Sessionen varer 30 eller 60 minutter og foregår på Skype eller telefon.

Du får tilsendt et foto af dit gudindeoplæg efterfølgende på email. Så husk at oplyse din email adresse!

Sessionen (med vores samtale) kan også optages, hvis du ønsker, og du får tilsendt mp3 lydfilen efterfølgende.

Pris: 950 kr. for 1 time, 475 kr. for 30 minutter.

Du kan bestille sessionen eller gavekortet på bszorad@gmail.com.

Betaling med MobilePay / Swipp på tlf. 40596969 eller bankoverførsel 5471-2028303 når du booker sessionen.

*****

Klienterne siger:

"Tak for en fin gudinde session. Jeg synes det var en god og blid session, hvor jeg fik sat fokus på på nogle af de issues jeg arbejder med for tiden. Jeg fik en fornemmelse af at jeg ikke var alene men at jeg bliver støttet af mine hjælpere/gudinderne, hvilket var rigtig dejligt. Du var god til at vejlede/coache ud fra de input jeg kom med, på en blid og behagelig måde. Især var det fedt også at høre hvilke billeder du fik ind omkring det. 
Konkret blev jeg afklaret ift. min tvivl omkring hvilken behandler jeg skulle vælge (fra) og blev mindet om at jeg skal følge min intuition og lægge fornuften/rationaliteten lidt på hylden. Plus værne om mig selv og mit space. Jeg oplevede at især to af gudinderne kunne jeg relatere til min situation her og nu, hvor den tredje var lidt mere overordnet. Men de gav alle mening. Så hermed en varm anbefaling fra mig :-)" - Marie G. L.

 

"Jeg har været virkelig glad for gudinde session hos Barbara. Jeg har fået bekræftet, at de ting jeg arbejder med for tiden skal jeg forsætte med i 2017. Jeg kan klart anbefale gudinde session til dem, som føler lidt uro, men mangler svar på hvorfor det er sådan. Alle 3 gudinder har givet god mening og nu føler jeg, at jeg får støtte til det jeg arbejder med. Jeg fik at vide, at jeg er på den rigtige vej til at give mere slip og uddelegere ansvar. I lang tid har jeg gået med tanken om at lave noget spændende og kreativt, og nu har jeg fået idéer til, hvordan jeg kan sætte ord på dem. Alt i alt gav det hele mening og jeg kan godt lide Barbaras metode til at guide mig, hvordan jeg skal forstå gudinernes budskaber og anvende dem i praksis i mit liv. Stemningen var meget rar og blød uder hele sessionen. Kan varmt anbefales. :)" - Anna T.

 

"1000 tak for en super god session! Jeg havde slet ikke regnet med at få så meget ud af sessionen, som jeg gjorde. Både gudindekortene og dine intuitive beskeder passede utroligt godt på både min nuværende og kommende situation. Jeg fik bl.a. åbnet op til udfordringer, som har ligget og luret i mig længe, og jeg følte mig virkelig godt mødt og vejledt af dig. Helt specifikt hjalp du mig med at blive mere bevidst om, hvordan jeg kan øve mig i at committe mig til mig selv og mit liv, hvilket nok er det vigtigste jeg tager med mig fra sessionen. Jeg kan varmt anbefale andre at få en gudindesession. Barbara er en dygtig og kærlig coach, som helt naturligt rummer og møder dig, der hvor du er, og hendes intuition slår aldrig fejl!" - Anna L.

"Jeg har fået en Gudindesession hos Barbara, som ramte mine temaer lige på kornet. Barbara var i sin tydning dejlig konkret og indfølende, og den efterfølgende samtale bragte klarhed og ro, fordi Barbara med sin empati og psykologiske forståelse fik mig til at se problemerne og mig selv med meget blidere øjne. Jeg kan på det varmteste anbefale Barbara." - Kirstina T.


lørdag
okt012016

EFT - emotional freedom technique - til følelsesmæssig frihed

I sommer stiftede jeg bekendtskab med EFT, hvor en udenlandsk veninde fortalte om, at hun begyndte at bruge metoden på sig selv og hun følte, at det gav rigtig gode resultater. Hun er en kvinde sidst i 30’erne, smuk, klog og dygtig til sit arbejde, men meget usikker omkring sig selv og sit kærlighedsliv. Hun havde en masse tvivl omkring sig selv og sit eget værd som kvinde. Hun var ulykkelig i kærlighed, fordi hun havde været kæreste med en mand, som slog op med hende for noget tid siden. Men af en eller anden grund kunne hun ikke give slip på ham. Hun blev ved med at tænke på ham og håbe på, at de kunne være sammen igen. Der gik et år og mange måneder, hvor de stadig havde kontakt af og til, men ikke et rigtigt forhold, som hun ønskede.

Så skrev min veninde for et par dage siden, at der var sket et mirakel. Nu var hun sammen med manden igen og de havde set hinanden hver dag i en måned og hun var meget meget lykkelig! Hun fortalte, at det var EFT metoden der hjalp, som hun brugte på sig selv og hun havde også været hos en EFT terapeut. Hun sagde, at hun med EFT kunne give slip på nogle dybereliggende sår, som hun havde haft i langtid og som blokerede hende i kærlighed og relationer.

Det syntes jeg var rigtig spændende! Og virkelig gode nyheder!

Jeg begyndte selv at undersøge omkring EFT i sommer, og jeg begyndte også at prøve den på mig selv. Så blev jeg mere nysgerrig og kom på et EFT kursus i starten af september. Her var der også deltagere som havde opnået gode resultater og vi prøvede selvfølgelig metoden på os selv og hinanden.

Men hvad er egentlig EFT?

EFT kaldes også “tapping” på engelsk, fordi man banker (tapper) blidt på bestemte punkter på kroppen, når man arbejder med et  følelsesmæssigt eller fysisk problem. Disse punkter er placeret på kroppens energibaner, også kaldet meridianer ifølge traditionel kinesisk medicin (TCM). EFTs grundtese er, at “årsagen til alle negative følelser er en afbrydelse i kroppens energisystem”. Så tappingens formål er at genoprette balance i energisystemet og forløse følelsesmæssige/fysiske problemer (de to hænger sammen). EFT kunne også beskrives som en emotionel udgave af akupunktur uden nåle, en slags energipsykologi. Man kan arbejde med alle emotionelle problemer, såsom frygt, angst, stress, depression, afhængighed, lavt selvværd, manglende selvtillid, relationsproblemer.

Og hvorfor virker det?

Jeg oplever umiddelbart, at via tapping bliver der skabt større balance, så kroppen og sindet slapper af. Samtidig med, at der arbejdes med tanker/overbevisninger og følelser. Så man inddrager både kroppen og sindet. Den emotionelle intensitet forsvinder og der kommer mere ro, klarhed og flow. Og fra den tilstand kan der komme nye indsigter og nye valgmuligheder. I mange tilfælde virker det ekstremt effektivt, hvor problemet forsvinder i løbet af 1-3 sessioner. Men i nogle tilfælde, hvor problemet er mere komplekst, tager det længere tid at arbejde igennem følelserne og overbevisningerne.

Så nu har jeg brugt EFT i et stykke tid på mig selv og er også begyndt at anvende det i mine coaching sessioner. Jeg er spændt på at se flere gode resultater!

Læs mere om EFT på Sundhedsstyrelsens webside.