Barbara Szorad

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få løbende inspiration & tilbud. Du får også en afbalancerende meditation.
JA TAK!

Facebook

Følg mig på
Søg på siden

Brevkasse

 

Går du rundt med et dilemma, et spørgsmål, en beslutning, eller står du midt i en livskrise eller nogle følelsesmæssige/mentale udfordringer eller ønsker i kærlighed, parforhold, uddannelse, job, drømme og livsstil? Hvis du abonnerer på mit nyhedsbrev, har du nu mulighed for at skrive til mig og få et gratis, anonymt og offentligt svar på bloggen. Jeg vælger som udgangspunkt et par breve ud om måneden og besvarer dem i et blogindlæg.

Sådan gør du:

  1. Tilmeld dig mit nyhedsbrev på dette link (hvis du ikke allerede er tilmeldt).
  2. Skriv til mig via min kontaktformular og skriv "Brevkasse" i emnefeltet, samt dine rigtige oplysninger (navn, email). Beskriv din problemstilling og dit spørgsmål så konkret som muligt (max 300 ord). Hvis du ikke vil have dit fornavn i indlægget, så vælg et alias a la "den tvivlende", "den urolige kvinde" eller dit stjernetegn. Din mailadresse forbliver selvfølgelig også anonym.
  3. Hold øje med nyhedsbrevet eller abonner på RSS feed i højre kolonne (så får du mail hver gang der kommer et nyt blogindlæg).  

Brevkassen er tænkt som en hjælp og inspiration og må ikke forveksles med personlig coaching/terapi, da jeg jo ikke kender til hele din baggrund.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!