Barbara Szorad

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få løbende inspiration & tilbud. Du får også en afbalancerende meditation.
JA TAK!

Facebook

Følg mig på
Søg på siden

Jeg er født og opvokset i Ungarn og siden 1986 har jeg været bosat i Danmark. Allerede som ung var jeg nysgerrig på at finde ud af hvem jeg var og hvorfor jeg var her. Jeg var interesseret i at finde meningen med livet og hvordan jeg selv kunne finde balance inden i mig selv og i mit liv. Jeg har læst en masse bøger om personlig udvikling og deltaget i et hav af kurser og workshops inden for selvudvikling. Min nysgerrighed og konstante søgen efter sandhed og viden førte mig til at uddanne mig til psykoterapeut, coach og yogalærer.

Det er en glæde for mig at hjælpe og vejlede mennesker og at være en katalysator i deres personlige udvikling. Jeg tror på, at livet handler om at følge vores hjerte, at opdage vores indre styrke og ressourcer, og at være og udtrykke hvem vi naturligt er. Samtidig tror jeg på en holistisk tilgang til livet, hvor vi skaber balance mellem krop, sind og sjæl og dermed opnår et sundt, meningsfuldt og lykkeligt liv.

Min intention er at hjælpe dig med at finde ind til din egen kerne, så du er i kontakt med hvem du er, og du kan leve et autentisk liv, hvor du vil opleve følelsen af balance, frihed og livsglæde.

Min uddannelsesmæssige baggrund:

  • Examineret psykoterapeut fra Akademiet for Psykoterapi, 2000-2004
  • Certificeret Life & Business Coach fra Manning Inspire, 2006
  • Certificeret yogalærer (200 timer) fra YogaWorks, New York, 2010
  • Cand.ling.merc., CBS, 2001

Derudover er jeg certificeret i:

  • EFT (emotional freedom techniques) grundkursus (2016)
  • ThetaHealing (Basic, Advanced, Abundance) fra 2012

Siden 2003 har jeg hjulpet klienter i min praksis. Jeg deltager løbende i supervision samt kurser og workshops inden for coaching, psykologi, healing og spiritualitet. Jeg har bl.a. deltaget i workshops/kurser med Shakti Gawain, Deepak Chopra, Neale Donald Walsh, Gangaji, David Deida, Genpo Roshi, Catherine Ingram, Svend Trier (Quantum Seminars).

Hvis du er interesseret i yogaundervisning klik ind på mit andet website: www.pureyoga.dk