« A life crisis is a portal to awakening | Main | Magical living »
mandag
maj302022

En livskrise er en portal til opvågning

Livskriser er en naturlig del af livet. Det kan være udløst af en skilsmisse, sygdom eller dødsfald i familien. Eller når man kommer til et nyt stadie i livet. Når man når 40-50 års alderen oplever de fleste kvinder og mænd en midtlivskrise eller en eksistentiel krise, hvor man oplever et tomrum.

Børnene er fløjet ud af reden og de har ikke så meget brug for dig som før...

Du er måske single og uden børn...

Dit job eller dine hobbies giver dig ikke mening og glæde på samme måde som før...

Du lægger mærke til flere rynker, og at din krop og dit udseende har forandret sig...

Du er træt. Du mærker ikke passion og lyst til ting på samme måde som før...

Du føler dig negativ, ensom, trist og smådeprimeret...

Du prøver at hive dig selv op og motivere dig selv, men det er som om de gamle tricks ikke virker. Du orker ikke noget, du har bare mest lyst til at gemme dig under dynen...

Hvis du har det på denne måde skal du vide, at jeg forstår dig 100%. Jeg har selv oplevet denne midtlivskrise "on and off" i de sidste par år, og det er som om jeg hele tiden skal dykke ned i noget for at blive klogere på mig selv og mit eget liv.

Når du er "nede" og det føles som et stort hul kan det være svært at se meningen med det hele. Det kan være svært at se vejen frem. Men i stedet for at spørge hvorfor du er havnet her, og hvorfor du har det på denne måde, så begynd at spørge dig selv hvordan du kan bruge denne tid til at blive mere bevidst om dig selv og dit liv. Hvad er det denne krise vil lære dig?

Midtlivskrisen er en portal til opvågning. Det kan være ubehageligt, fordi du kommer i kontakt med følelser, som du måske ikke har mærket i noget tid. Det kan være ubehageligt, fordi du indser i højere grad, at livet har en ende og døden er uundgåelig. Eller måske kan du bare mærke, at noget er "off".
 
Men krisen inviterer dig til at mærke efter, hvad der virkelig er vigtigt for dig. En dybere kontakt med dig selv. Og dermed også, hvad du virkelig vil have i dit liv NU og fremover... Du kan undersøge dine livsværdier og hvilken slags liv du gerne vil leve og skabe nu. Og med hvem. Hvad du vil bruge din tid på. Hvad er det der giver dig og dit liv mening NU.

Så selvom en krise kan være hårdt følelsesmæssigt, giver den dig mulighed for at ændre på ting, der ikke længere fungerer for dig, skifte kurs og gøre noget nyt.

  • Når du ved, hvad der er vigtigt for dig, kan du starte et nyt liv med ny mening og nyt perspektiv.
  • Når du har dykket ned i dine følelser og dit sjælskald, kan du se dig selv og dit liv i et nyt lys.
  • Når du ændrer perspektiv og ved hvad du virkelig vil, kan du begynde at tage skridt henimod det med fornyet klarhed, energi og passion.

Ønsker du hjælp og støtte til at give slip på stress, angst og depression, og opnå klarhed og retning, emotionel balance og frihed, så kom med på et empowering individuelt forløb, hvor vi går i dybden med afklaring af roden til dit problem og hvad du ønsker og drømmer om samt får du energetisk healing, så du kan komme videre styrket og glad i dit liv. Kontakt mig her.

Photo by Jackson David/Unsplash

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>