« Svaret er i dig | Main | Dit hjerte ved »
søndag
okt.182020

Din Sjæl vejleder dig via dine drømme

I øjeblikket er jeg rigtig meget optaget af mine drømme. Altså dem jeg drømmer om natten. I perioder drømmer jeg meget, og jeg ved, at når jeg gør det, er det fordi der sker en stor oprydning inden i mig. For drømme er enestående til at vejlede os. Vores Sjæl kommunikerer med os via drømmene og det gør den via billedsprog. Drømmene indeholder en masse symboler, metaforer og historier - om os, vores nuværende situation og vores relationer til andre. De indeholder budskaber til os og vejledning til vores næste skridt.

Jeg har i mange år skrevet dagbog om morgenen, også kaldet "morgensider" eller "journaling", hvor jeg skriver mine tanker, følelser, ideer og drømme ned. Det er en god praksis, hvor jeg får tingene ned på papir og på den måde kan få klarhed og få øje på sammenhænge, løsninger, betydninger. Det kan også hjælpe mig med at tage beslutninger i mit liv. Men lige nu fylder drømmene mest i min dagbog.

Så hvis du er også nysgerrig på dine drømme, anskaf dig en notesbog, og begynd at skrive drømmedagbog. Det bedste er at blive lidt liggende i sengen inden du skal op om morgenen, hvor du lige kan genkalde den sidste eller flere af dine drømme. Derefter stå op og skriv ned alt det du husker, med det samme, så detaljeret som muligt. Skriv ihvertfald nogle stikord eller overskrifter på dine drømme, så kan du vende tilbage til dem senere og genlæse dem og kigge på hvad drømmens budskab er til dig.

Det at arbejde med dine drømme kan være utroligt healende og transformerende. De kan sætte dig i kontakt med gamle betydningsfulde hændelser, som nu er klare på at komme op fra underbevidstheden og blive bearbejdet og healet. Du kan komme i kontakt med dine guider og personer, som du måske ikke har set i lang tid, måske også afdøde familiemedlemmer, der kommer med et budskab til dig. Du kan også blive mindet om dine længsler, gamle drømme, og talenter du opfordres til at udvikle og bruge.

Drømmene kan også give dig svar på hvad du ønsker at skabe i dit liv nu og hvad du skal fokusere på. Altså hvad du egentlig "drømmer om" at manifestere i dit vågne liv.

Jeg har arbejdet med mine drømme og i rigtig mange år, og jeg kan kun sige, at for mig har det været en kæmpe gave. Jeg har fået meget bedre kontakt til min intuition og min sjæls budskaber.

Drømmer du også meget om natten? Og vil du gerne blive klogere på hvad de betyder?

Jeg har en enestående intuitiv proces, hvormed jeg kan hjælpe dig med at tyde og forstå dine egne drømme og deres vejledning. Jeg fortæller ikke hvad din drøm handler om, men hjælper dig med at afkode og finde dine egne svar, som giver dig mening. Du er den bedste til at vide hvad din sjæl prøver at fortælle dig. Når du finder dit svar, vil du have en følelse af, at ting begynder at falde på plads i dit indre og i dit ydre liv, og du vil være bedre til at lytte til din intuition og sjæl.

Er du nysgerrig på at vide mere? Kommenter gerne hvad du synes er spændende eller frustrerende ved dine drømme. Du kan også kontakte mig, hvis du bare kan mærke, at du gerne vil arbejde med og blive klogere på dine drømme og deres budskaber.


Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>