Barbara Szorad

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få løbende inspiration & tilbud. Du får også en afbalancerende meditation.
JA TAK!

Facebook

Følg mig på
Søg på siden
« Hemmeligheden til bedre motivation og produktivitet | Main | Ryd op i dit rod! »
fredag
dec302011

Hvad skal dit magiske ord være for 2012?

I morgen er årets sidste dag. Mange mennesker bruger de sidste par dage op til det nye år til at gøre status over 2011 og skriver ønskelister og planer for 2012. Jeg bliver altid inspireret af andres ritualer og ønskelister. Der er mange måder, man kan give slip på det gamle år og hilse det nye år velkommen på.

Nytårsaftensdag plejer jeg at sætte mig ned og meditere over året der er gået. Tænke tilbage på alle de betydningsfulde hændelser, både gode og dårlige, der skete i mit liv i løbet af året, og tænke på de mennesker som jeg er taknemmelig for at have (eller at have haft) i mit liv. Når jeg har gjort det giver jeg mentalt slip på året ved at fokusere på mine udåndinger. Derefter mediterer jeg på min vision for det kommende år: hvad jeg godt kunne tænke mig at opleve, hvad jeg ønsker mindre og mere af, hvem jeg har lyst til at se mere og mindre og hvilken følelse det vil give mig at få disse oplevelser.

En anden ting jeg elsker at gøre er at trække et vejledende kort. Et kort fra et af mine mange sæt, der vil give en indikation af hvilken energi og hvilket tema der kommer til at karakterisere mit nye år. Derfra vælger jeg så et ord der kommer til at være mit "magiske ord" for det nye år, en slags mantra, som skal huske mig på hvad året handler om. Ord har energi og magt. Du kan også finde frem til dit ord intuitivt ved at meditere på det. Ordet skal repræsentere noget positivt og det skal fungere som en slags støtte i løbet af året. Dit ord kan du skrive på en huskeseddel, sætte op på dit køleskab, male på et lærred eller hvad der nu fungerer for dig.

Hvis du gerne vil have et hint til dit personlige ord for 2012 vil jeg gerne trække et kort personligt til dig i dag og de næste par dage (til og med 6. januar). Hvis du er kvinde trækker jeg kortet fra mit Gudindekort sæt. Hvis du er mand, trækker jeg kortet fra mit Ascended Masters sæt. Det eneste du skal gøre, er at skrive dit navn eller initialer i kommentarfeltet nedenfor og bede om et kort for 2012. Efter jeg har trukket kortet, svarer jeg dig i kommentarfeltet hvilket kort jeg trak til dig og hvilke energier kortet repræsenterer. Derefter kan du selv udlede hvad der skal være dit magiske ord for 2012.

Jeg har allerede trukket mit kort! Det er gudinden Kali, som står for afslutninger og nye begyndelser. Kortet betyder, at det er tid til at bevæge sig videre. Det er tid til at give slip på det gamle så det nye kan komme ind.

Har du fundet dit magiske ord for 2012?

Reader Comments (20)

Hej Barbara,
vil du trække et kort for mig?
Tusind tak og godt nyt år!

december 30, 2011 | Unregistered CommenterAnita

Hej Barbara
Det lyder rigtigt spændende :-)
Vil du ikke trække et kort for mig?

Du må have et godt Nytår med en masse nye og fantastiske begyndelser...

december 31, 2011 | Unregistered CommenterAmra

Vil du trække et kort for mig?

Godt nytår :-)

december 31, 2011 | Unregistered CommenterMaria

Hej Barbara,

Vil du trække et kort for mig?
Glæder mig til at se mit kort :)

Jeg ønsker dig et lykkebringende nytår!

december 31, 2011 | Unregistered CommenterSerpil Pedersen

Kære Anita,

Dit kort er: Mawu, som er en vestafrikansk månegudinde. Kortet hedder "Mother Earth" og har følgende besked: Du er kaldt til at hjælpe med Jordens økologi og miljøet. Dit bidrag, uanset hvor stor eller lille, er nødvendig for at stoppe Jordens forurening. Dit livsformål kan være noget med at involvere dig i grupper der har med økologi og miljø at gøre, eller hvor du kan undervise andre om disse emner. Det kan også bare være at leve mere øko-venligt ved at bruge øko-produkter og ved at genbruge.
Jeg tror også det handler om at komme endnu tættere på Moder Jord og naturen, og via hende vil du opleve en healing af dig selv. Tænk over hvordan du kan have en større kontakt til Moder Jord og lyt til hvad hun fortæller dig. Ground dig selv i naturen og tænk stort.

Håber du får et fantastisk 2012!
Kærlig hilsen
Barbara

december 31, 2011 | Registered CommenterBarbara Szorad

Kære Amra,

Dit kort er den ægyptiske gudinde Bast og kortet hedder "Uafhængighed". Din uafhængighed og selvstændighed er grundlæggende for din styrke og succes. Gudinden repræsenterer de katteagtige træk af det feminine aspekt såsom yndefuldhed, uafhængighed, det legende og det intuitive.
Ligesom en kat er du utrolig uafhængig samtidig med at du også har brug for hengivenhed og det at lege med andre. Det er tid til at skabe balance mellem dine udadvendte sociale aktiviteter og det at være alene. Spørg gerne andre til råds, men i sidste ende må du selv tage dine egne beslutninger. Brug noget tid alene og mærk dine behov. På den måde bliver du også bedre til at sige til eller fra i sociale sammenhænge. Tillad dig selv at lege og have det sjovt. Bed andre om at møde dig i dine behov.

Hav et rigtig godt nytår! :-)

december 31, 2011 | Registered CommenterBarbara Szorad

Kære Maria,

Dit kort er den walisiske gudinde Rhiannon og kortet hedder "Troldkvinde". Kortets besked: "Du er en magisk person som kan manifestere sine klare intentioner til virkelighed."
Rhiannons styrke stammer fra at være i kontakt med dyr og naturen. Du skal finde tilbage til din personlige power ved at gå mere udendørs og ud i naturen. Det vil vække din sovende, magiske, spirituelle natur. På den måde vil du også få klarhed over dig selv, dit liv, dine ønsker og mål. Tro på, at din drøm kan komme til virkelighed. Tag en klar beslutning. Læg din energi i at manifestere dine drømme, dvs. handl på dine drømme. Vid, at du fortjener at modtage det gode. Fokuser dine tanker på dine ønsker i stedet for frygt.
Rhiannon er en formskifter og hun kan vise sig for dig som et dyr, en fugl eller en sang. Kald på hende for at hjælpe med at manifestere, eller ifm. kommunikation med ånder, ved overgange til noget nyt og for kunstnerisk inspiration.

Godt nytår! :-)

december 31, 2011 | Registered CommenterBarbara Szorad

Kære Serpil,

Dit kort er gudinden Kuan Yin og kortet hedder "Medfølelse": "Giv slip på at dømme dig selv og andre, og fokuser på kærligheden og lyset i alle."
Blidhed er styrken bagved sand styrke og det får du ved at give dig selv nærende ord, tanker, handlinger og nærende mad. Transformer hårdhed til blidhed og det gør du ved at starte med dig selv. Vær blid med dig selv på alle måder og vær sand overfor dig selv, stå ved dig selv og dine behov. Giv slip på eventuel skyld- og skamfølelse. Hav positive tanker om dig selv og andre. Undgå sladder. Tilgiv dig selv og andre. Giv slip på perfektionisme.
Kuan Yin er essensen af renhed, nærende kærlighed og blid styrke. Hun er også beskytter af kvinder og børn og hun vækker interesse og evner for musik og psykisk clairvoyance.

Håber du får et forrygende 2012! :-)

december 31, 2011 | Registered CommenterBarbara Szorad

Hei Barbara!
Vil du trekke et kort for meg?
Godt nytt "Kali-år" til deg!
<3

december 31, 2011 | Unregistered CommenterAnniken

Kære Anniken :-)

Dit kort er den græske gudinde Eireen og kortet hedder "Peace", dvs. fred: "Der er ingen grund til bekymringer, da alt er ved at udvikle sig smukt."
Hvis du oplever noget i dit liv som kaotisk, så husk, at der er en højere plan med det hele. En højere magt bærer og støtter dig fuldstændig. Slap af i den guddommelig kærligheds arme og overgiv din uro og dine bekymringer til universet. Vær taknemmelig og på den måde vil du tiltrække flere velsignelser i dit liv.
Brug tid på at finde din indre fred og ro: bed, mediter, dyrk yoga, gå i spa-bad, få en massage, tag en eftermiddagslur, lyt til musik, leg og gør ting der giver dig fred og ro.
Kald på Eireen for at hjælpe dig med at erstatte dine bekymringer og tvivl med tro. Husk at være i kontakt med dit indre barn, din nysgerrighed og din entusiasme.

Håber du får et dejligt nytår! <3

december 31, 2011 | Registered CommenterBarbara Szorad

Alle jer der fik et vejledende kort: Jeg vil meget gerne høre om hvordan I kunne bruge kortets besked, om hvordan kortet passer til jeres nuværende livssituation og om I fandt jeres magiske ord! Smid gerne en kommentar! ;-)

Kh. Barbara

januar 1, 2012 | Registered CommenterBarbara Szorad

Kære Barbara,
tusind tak for kortet -det er altid sjovt og inspirerende at "lege" lidt med det ikke ventede og umiddelbare der er i en handling som at få trukket et kort for eksempel. Jeg har smagt lidt på det med økologi som allerede betyder en hel del for mig, i løbet af det sidste år har jeg gået over til næsten udelukkende at købe økologiske madvarer, efterhånden tænker jeg også på det i forhold til hudpleje, rengøringsmidler og andet men at jeg ligefrem skulle gå hen og blive økoaktivist ligger mig lidt fjernt. Et uventet aspekt af mine reflektioner var at yoga kom op som et stærkt aspekt -jeg har dyrket forskellige forme, og nu kom det til mig at jeg skal gå tilbage til yin præget yoga -altså de udstrækkende stillinger som man holder i lang tid, som lændedrej, barnets stilling, døende kriger etc. -som jo blandt andet giver en god jordforbindelse, så det er jeg gået i gang med!!
Mange hilsner Anita

januar 2, 2012 | Unregistered CommenterAnita

Hej Anita,
Det lyder super med yoga! Jeg bruger selv yogaen til at få jordforbindelse. Yogaen er også rigtig god til at få kontakt til en selv og mærke efter sine behov. Yin yoga er en dejlig form. Held og lykke med det! Kh. Barbara

januar 2, 2012 | Registered CommenterBarbara Szorad

Åh det kunne jeg godt tænke mig!:)
Vil du trække et kort for mit 2012?
Mine initialer er BLRL

januar 2, 2012 | Unregistered CommenterRebekkah Leve

Kære Barbara.

Blev tiltrukket af din skønne energi her på siden, og hvis du stadig trækker kort, må du meget gerne trække et for mig. Er spændt....

Kærlige nytårshilsner fra Marie

januar 2, 2012 | Unregistered CommenterMarie

Hej Barbara.
Du må gerne trække et kort til mig :-)

Godt nytår til dig og dine kære.

Knus fra Helle

januar 2, 2012 | Unregistered CommenterHelle Møldrup

Kære Rebekkah,

Dit kort for 2012 er gudinden Ostara og kortet hedder "Frugtbarhed": "Det er den perfekte tid til at starte nye projekter, få nye ideer og skabe nye betingelser."
Kortet kan betyde graviditet, adoption og en løsning omkring forældremyndighed. Men det står også for det at generere nye ideer og at søsætte nye projekter, dvs. at føde en baby i form af et projekt. Hvis du har en drøm kan den blive til virkelighed nu, men det er vigtigt du lytter til de ideer du får og handler på dem.
Ostara er knyttet til foråret også, hvor der kommer mere lys, ikke bare i naturen, men også i dit sind og i din krop. Hvis du føler dig tung og i dårligt humør så lad foråret lyse op i dig: fokuser på positive tanker, spis nærende mad, giv dig selv kærlighed, brug lyse farver i din garderobe og i dit hjem. Når du mærker dit lys og din kraft indeni vil du tiltrække nye muligheder og du får mere lyst til at starte nye projekter som får dit hjerte til at synge. Det er en god tid til at lave ændringer i dit liv.

Held og lykke med det, og lad mig vide hvordan det går! ;-)

januar 3, 2012 | Registered CommenterBarbara Szorad

Kære Marie,
Velkommen på min side! ;-)
Det kort jeg har trukket til dig er "Butterfly Maiden" og kortet hedder "Transformation": "Du oplever en enorm forandring lige nu, som vil bringe store velsignelser."
Butterfly Maiden er en hopi indiansk ånd som også er en forårs-gudinde. Hun hjælper dig med at komme ud af situationer, som du føler du sidder fast i. Hun guider dig igennem livets overgange.
Du er en del af naturens cyklusser af fødsel, død og genfødsel. Derfor lad være med at bekymre dig om og frygt ikke afslutninger og forandringer. Når du giver slip på det gamle, det der ikke tjener dig mere, gør du plads til det nye, og du vil tiltrække nye spændende muligheder. Tro på at disse forandringer er til dit bedste. Omfavn den læring du har fået med dig og gå modigt videre. Kald på gudinden hvis du er bekymret og mærker frygt ifm. disse overgange og forandringer, og hun vil hjælpe dig med processen og til at sprede dine vinger.

Held og lykke til dig, lad mig vide hvordan det går! :-)
Kh. Barbara

januar 5, 2012 | Registered CommenterBarbara Szorad

Kære Helle! :-)

Dit kort er gudinden Kuan Yin og kortet hedder "Medfølelse": "Giv slip på at dømme dig selv og andre, og fokuser på kærligheden og lyset i alle."
Blidhed er styrken bagved sand styrke og det får du ved at give dig selv nærende ord, tanker, handlinger og nærende mad. Transformer hårdhed til blidhed og det gør du ved at starte med dig selv. Vær blid med dig selv på alle måder og vær sand overfor dig selv, stå ved dig selv og dine behov. Giv slip på eventuel skyld- og skamfølelse. Hav positive tanker om dig selv og andre. Undgå sladder. Tilgiv dig selv og andre. Giv slip på perfektionisme. Stop din selvkritik og negative indre dialog.
Kuan Yin er essensen af renhed, nærende kærlighed og blid styrke. Hun er den kvindelige Buddha, som gav et løfte om at blive tæt på Jorden indtil alle væsener blev oplyste. Denne ungdommelige og smukke gudinde hjælper dig med at have medfølelse og barmhjertighed overfor dig selv og andre. Hun er også beskytter af kvinder og børn og hun vækker interesse og evner for musik og psykisk clairvoyance, dvs. bedre kontakt med din egen intuition og kreativitet.

Held og lykke med det og lad mig vide hvordan gudinden passer ind i dit nuværende liv! :-)
Knus
Barbara

januar 5, 2012 | Registered CommenterBarbara Szorad

Det var så det sidste kort, held og lykke til jer der fik trukket et og lad mig vide hvordan det går med jer og jeres år! :-)
Kærlige hilsner
Barbara

januar 7, 2012 | Registered CommenterBarbara Szorad

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>