Coaching i virksomheder

 

Coaching er et supereffektivt værktøj til at undersøge og løse diverse udfordringer som ledere og medarbejdere kan stå overfor på arbejdspladsen.

Samarbejde, kommunikation og team coaching

Jeg fokuserer primært på harmoniske arbejdsrelationer, som er fundamentet for et godt og effektivt samarbejde samt er med til et velfungerende arbejdsklima. Vi undersøger eventuelle konflikter, uoverensstemmelser, årsager til dårlig stemning og dårligt samarbejde og målet er at fremme ærlig, autentisk og effektiv kommunikation i det pågældende team eller afdeling. God kommunikation og harmoniske arbejdsrelationer giver en større motivation samt arbejdsglæde og skaber i den sidste ende en bedre bundlinje. Via coachingen søger vi at løse eventuelle konflikter og finde bedre måder at kommunikere på fremadrettet.

Stresscoaching

Coaching af stressramte medarbejdere. Vi får klarhed over situationen, der har været årsag til stress, samt målet er at få medarbejderen stressfri på bedste vis. Udover coaching og rådgivning bruger jeg body-mind værktøjer såsom meditation, mindfulness og eventuelt blide yogaøvelser i forløbet. Forløbet er tilpasset den enkelte medarbejders situation. Vi måler stressniveau inden og efter forløbet.

1 til 1 coaching med ledere/medarbejdere afvikles som et forløb afhængig af den pågældende opgave, fx som en pakke med 6, 12 eller 24 sessioner.

Team coaching kan fx afvikles i løbet af en hel dag, to halve dage eller to hele dage afhængig af problemstilling/mål.

Jeg kan coache på dansk og engelsk.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvad jeres udfordringer er HER eller på tlf. 40 59 69 69.