1:1 Sessioner

 

LIGE NU SOMMERTILBUD PÅ INDIVIDUELLE SESSIONER! KLIK HER. 

BALANCE ME:

Døjer du med uro, stress, angst og følelsesmæssig ubalance?

I dette forløb kigger vi på årsagen til din stress, uro og ubalancer og du får mulighed for at få healet på det. Det kan være du er stresset på grund af dit job, eller i dit privatliv, eller ifm. nogle beslutninger du skal tage.

Du vil komme ned og mærke din krop. Du vil få bedre adgang til din egen visdom og intuition samt dine behov. Du vil få kontakt til dit hjerte og dine ønsker. Du får større indre ro og følelsesmæssig balance.

Du vil få klarhed over hvad du vil, stole på dig selv og tage de rigtige beslutninger for dig. Du vil få værktøjer og strategier til at komme videre.

Pris: 950 kr. for en time (for forløb se under priser)

EMPOWER ME:

Fokus på et valgt livsområde eller tema, hvor du gerne vil rykke, accelerere, heales, styrkes og løftes til et nyt niveau af bevidsthed og opnå dit mål.

Opnå et boost af selvtillid, selvværd, personlig power, motivation ift. dit arbejde eller en drøm du går rundt med, fx et kreativt projekt eller at starte eget firma.

Få mere frihed, eventyr, passion, formål i dit liv.

Bliv bedre til at mærke din indre power, udtrykke dig klart og sætte grænser. Blive mere autentisk ift. dig selv og andre. Tage de rigtige beslutninger for dig. Stå frem med den du er, lade dit lys skinne og have mod på at gå efter dine drømme.

Pris: 950 kr. for en time (for forløb se under priser)

KÆRLIGHED OG RELATIONER:

Du savner kærlighed, nærhed og samhørighed i dit liv. Du føler dig ensom eller forkert. Du vil gerne finde en kæreste/partner, der elsker og støtter dig, men du har ikke formået at tiltrække ham/hende endnu.

Du dater slet ikke, eller dater uden held. Du møder altid de forkerte. Du har måske allerede en kæreste, men du savner noget i forholdet. Der er konflikter og I har svært ved at forstå og nå hinanden. Du drømmer om et harmonisk parforhold, hvor der er kærlighed, connection, passion og flow.

Eller du har udfordringer og konflikter med et familiemedlem, ven/veninde, chef, kollega.

Disse sessioner handler først og fremmest om forholdet og kærligheden til dig selv. Og hvordan dette afspejler sig i dine forhold. Dernæst hvordan du kan kommunikere og handle på dine behov, sætte grænser og/eller opbløde dit forsvar. Så du kan få mere kærlighed ind i dit liv: både til dig selv og i forhold til andre.

Pris: 950 kr. for en time (for forløb se under priser)

LASERSESSION:

En enkelt session, der fokuserer på din bestemte problemstilling her og nu. Som regel er en session ikke nok, men det kan kick-starte din proces. Det kan også bruges som en 1. session eller tjek-op session efter du har været i forløb hos mig før.

Pris: 950 kr. for en time

GUDINDESESSION: coaching session med gudindekortoplæg. Læs mere her >>>

*****

PRISER >>>

Hvordan foregår det?

Vi tager udgangspunkt i hvor du står lige nu og hvad du ønsker at opnå. Vi undersøger og arbejder med dine tanker og følelser (dine mønstre), der forhindrer dig i at få det du ønsker. Så målet er at heale og opløse dine indre begrænsninger og blokeringer.

Dernæst ser vi på hvilke skridt der skal til, for at du kan implementere dine nye indsigter og sætte handling bag dine ønsker og drømme. Jeg stiller en masse reflekterende spørgsmål og du vil blive støttet. Du skal være indstillet på eventuelle hjemmeopgaver mellem sessionerne, så du bliver holdt til ilden og holder fokus på din proces. En gang email support mellem sessioner er inkluderet når du køber et forløb.

Jeg benytter mig af værktøjer fra bl.a. coaching, psykoterapi, mindfulness, EFT (emotional freedom technique), healing teknikker, visualiseringer. Derudover bruger jeg min stærke intuition til at guide dig. Jeg inddrager krop, sind og sjæl i sessionen, så udover siddende samtale skal du også nogle gange modtage healing liggende på briksen.

Sessioner foregår på Skype, telefon eller personligt. Personlige sessioner (efter aftale) foregår i Absalonsgade 46, st. th., 1658 København V (10 min. gang fra Kbh. H)

Book en tid eller kontakt mig for en kort afklarende samtale på tlf./Skype.