Barbara Szorad

NYHEDSBREV

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat på din første session. Du får også tilsendt en GRATIS afbalancerende meditation i gave.
JA TAK!

Facebook

Følg mig på
Søg på siden

1:1 Sessioner

 

BALANCE ME - fra stress og uro til følelsesmæssig balance & ro

Døjer du med uro, stress, angst, ensomhed, meningsløshed og følelsesmæssig ubalance? Er du i en (eksistentiel) krise? Er du kommet til en skillevej i dit liv der giver dig stress, uro og svære følelser?

Det kan være du er stresset på grund af dit job, dit privatliv, eller ifm. nogle beslutninger du skal tage.

I dette forløb kigger vi på årsagen til din stress, uro og ubalancer og du får mulighed for at få healet på det. Så du får større indre ro og følelsesmæssig balance. Du vil komme ud af hovedet og mærke dig selv bedre. Du vil få bedre adgang til din egen visdom og intuition samt dine behov. Du vil få kontakt til dit hjerte og dine ønsker. 

Du vil få klarhed over hvad du vil, stole på dig selv og tage de rigtige beslutninger for dig. Du vil få værktøjer og strategier til at komme videre.

EMPOWER ME - fra tvivl og meningsløshed til selvtillid og glæde

Du er træt af at stå stille og være utilfreds med dit liv. Du er træt af at være i tvivl og at dit liv er meningsløst. Du er træt af af være ked af det og ikke vide hvad du skal. Du vil gerne have et bedre liv, heales, styrkes og løftes til et nyt niveau af bevidsthed. Du vil gerne have en ny retning, tro på det gode liv og mærke lyst og livsglæde.

Du ønsker at få mere frihed, eventyr, passion, formål i dit liv. At leve mere autentisk ift. dig selv og andre. Tage de rigtige beslutninger for dig. At være den du er. At lade dit lys skinne og have mod på at gå efter dine drømme. At leve det liv du drømmer om, som er i overensstemmelse med med hvem du er og hvad dit hjerte ønsker. 

LOVE ME - fra ensomhed og ked-af-det-hed til kærlighed og connection

Du savner kærlighed, nærhed og samhørighed i dit liv. Du føler dig ensom og måske forladt. Du vil gerne have mere kærlighed og connection i dit liv. Du drømmer om et harmonisk parforhold, hvor der er kærlighed, connection, passion og flow. Eller du har udfordringer og konflikter med din kæreste, ven, veninde eller familiemedlem.

Disse sessioner handler først og fremmest om forholdet og kærligheden til dig selv. Hvordan du kan åbne dit hjerte og føle dig empowered, så du kan modtage og give kærlighed. Hvordan kærligheden til dig selv afspejler sig i dine forhold. Hvordan du kan kommunikere fra dit hjerte, så du står ved og handler på dine behov, sætter grænser på en naturlig måde. Så du kan opleve mere kærlighed og flow i dit liv, mere medfølelse og harmoni i forhold til dig selv og andre.

LASERSESSION:

En enkelt session, der fokuserer på din bestemte problemstilling her og nu. Som regel er en session ikke nok, men det kan kick-starte din udviklingsproces. Det kan også bruges som en 1. session eller tjek-op session efter du har været i forløb hos mig før.

GUDINDESESSION: coaching & healing session med gudindekortoplæg. Læs mere her >>>

*****

PRISER >>>

BOOK en session her.

Hvordan foregår det?

Vi tager udgangspunkt i hvor du står lige nu og hvad du ønsker at opnå. Vi undersøger og arbejder med dine tanker og følelser (dine mønstre), der forhindrer dig i at få det du ønsker. Så målet er at heale og opløse dine indre begrænsninger og blokeringer.

Dernæst ser vi på hvilke skridt der skal til, for at du kan implementere dine nye indsigter og sætte handling bag dine ønsker og drømme. Jeg stiller en masse reflekterende spørgsmål og du vil blive støttet. Du skal være indstillet på eventuelle hjemmeopgaver mellem sessionerne, så du bliver holdt til ilden og holder fokus på din proces. En gang email support mellem sessioner er inkluderet når du køber et forløb.

Jeg benytter mig af værktøjer fra bl.a. coaching, psykoterapi, mindfulness, EFT (emotional freedom technique), healing teknikker, visualiseringer. Derudover bruger jeg min stærke intuition til at guide dig. Jeg inddrager krop, sind og sjæl i sessionen.

Som udgangspunkt foregår sessionerne ONLINE (Skype, Facetime eller Zoom), men hvis du bor i København kan vi aftale face-to-face personligt møde.

Book en gratis afklarende samtale her.