1:1 Sessioner

 

BALANCE ME: Døjer du med uro, stress, angst og følelsesmæssig ubalance? I dette forløb kigger vi på årsagen til din stress, uro og ubalancer og du får mulighed for at få healet på det. Du vil komme ned og mærke din krop og de signaler og beskeder din krop sender dig. Du vil få bedre adgang til din egen visdom og intuition samt dine behov for at få mere indre ro, styrke, mental klarhed og følelsesmæssig balance. Du vil få klarhed over hvad du vil og ikke vil, stole på dig selv, tage de rigtige beslutninger for dig.

EMPOWER ME: Fokus på et valgt livsområde eller tema, hvor du gerne vil rykke, accelerere, heales, styrkes og løftes til et nyt niveau af bevidsthed og opnå dit mål. Fx opnå et boost af klarhed, selvtillid, selvværd, personlig power ift. dit arbejde eller en drøm du går rundt med (et kreativt projekt, starte eget firma) eller at få mere frihed, eventyr, passion, formål i dit liv. Bliv bedre til at mærke din indre power, udtrykke dig klart og sætte grænser. Blive mere autentisk ift. dig selv og andre. Tage de rigtige beslutninger for dig. At stå frem med den du er, lade dit lys skinne og have mod på at gå efter dine drømme.

KÆRLIGHED OG RELATIONER: Du savner kærlighed, nærhed og samhørighed i dit liv. Du føler dig ensom eller forkert. Du vil gerne finde en kæreste/partner, der elsker og støtter dig, men du har ikke formået at tiltrække ham/hende endnu. Du dater slet ikke, eller dater uden held. Du møder altid de forkerte. Du har måske allerede en kæreste, men du savner noget i forholdet. Der er konflikter og I har svært ved at forstå og nå hinanden. Du drømmer om et harmonisk parforhold, hvor der er kærlighed, connection, passion og flow. Eller du har udfordringer ift. et familiemedlem, ven/veninde, chef, kollega. Disse sessioner handler først og fremmest om forholdet og kærligheden til dig selv. Og hvordan dette afspejler sig i dine forhold. Dernæst hvordan du kan kommunikere og handle på dine behov.

LASERSESSIONen enkelt session, der fokuserer på din bestemte problemstilling her og nu. Som regel er en session ikke nok, men det kan kick-starte din personlige udvikling eller kan bruges som en "tjek-op" session, hvis du har været i forløb hos mig før.

GUDINDESESSION: gudindekortoplæg med coaching. Læs mere her >>>

*****

Hvordan foregår det?

Vi tager udgangspunkt i hvor du står lige nu og hvad du ønsker at opnå. Vi undersøger og arbejder med dine tanker og følelser (dine mønstre), der forhindrer dig i at få det du ønsker. Så målet er at heale og opløse dine indre begrænsninger og blokeringer. Dernæst ser vi på hvilke skridt der skal til, for at du kan implementere dine nye indsigter og sætte handling bag dine drømme. Jeg stiller en masse reflekterende spørgsmål og du vil blive støttet og udfordret. Du skal være indstillet på eventuelle hjemmeopgaver mellem sessionerne, så du bliver holdt til ilden og holder fokus på din proces. En gang email support mellem sessioner er inkluderet når du køber et forløb.

Jeg benytter mig af værktøjer fra bl.a. coaching, psykoterapi, mindfulness, EFT (emotional freedom technique), visualiseringer. Derudover bruger jeg min stærke intuition til at guide dig.

Sessioner foregår på Skype, telefon eller personligt. Personlige sessioner (efter aftale) foregår i Absalonsgade 46, st. th., 1658 København V (10 min. gang fra Kbh. H)

Book en tid eller kontakt mig for en kort afklarende samtale på tlf./Skype.