Barbara Szorad

Gratis meditation

Få en GRATIS afspændende meditation samt lejlighedsvis inspiration og tilbud.
JA TAK!

Facebook

Følg mig på
Søg på siden

Kvindecirkel: Væk Gudinden i dig


 • Vil du i kontakt med din feminine essens og flow?
 • Har du lyst til at bruge din indre styrke, sensualitet og kreative kraft?
 • Savner du mere (selv)kærlighed, nærvær og omsorg i dit liv?
 • Længes du efter at være mere DIG og udfolde den skønne kvinde du er?
 • Har du lyst til at vække og udfolde din indre Gudinde?

Du inviteres til denne kvindecirkel, som er et kærligt feminint fællesskab af ligesindede kvinder.

Det er et trygt rum, hvor du kan komme i kontakt med dig selv og med andre kvinder. Dele dine glæder og sorger. Dele dine udfordringer og frustrationer du mærker i livet. Dele dit hjerte og kærligheden. Rumme dine følelser og historier og blive mødt og rummet af andre kvinder. Forbinde dig selv med din sårbarhed, blødhed, femininitet, vildskab, styrke, kraft, saft, storhed, lyst, sensualitet, ægthed og indre flow. Her er der plads til at give, modtage, grine, græde, lytte, tale, være stille og nærværende.

Her kan du transformere det der er svært og udfordrende i dit liv, det der stopper dig fra at være den du i virkeligheden har lyst til at være. Du kan opnå nye indsigter, så du kan skabe noget nyt og noget endnu bedre i dit liv. Du kan møde flere aspekter af dig selv og vække Gudinderne i dig, så du kan lade dit lys skinne. Du kan forbinde din livmoder, dit hjerte og dit hoved, så du kan gå efter dine drømme og skabe autentisk fra dit hjerte. Skabe flow i dig som vil skabe et ydre flow. Du kan blive inspireret, mødt, rummet, støttet og opløftet i din proces til mere frihed, balance, kærlighed og glæde.

Det handler om at finde ind til din feminine essens så du kan stråle som den kvinde du er - den gudinde, som du måske har glemt, du er.

Hvorfor denne cirkel?

Vi har alle sammen prøvet at gå vejen alene. Men min erfaring er, at vi i fællesskab står stærkere og har en mere kraftfuld energi sammen, som kan løfte os til nye højder. Pointen er, at du behøver ikke at gå vejen alene, for der er andre kvinder, som har det præcist som du har det eller kæmper med samme udfordringer. Så hvorfor ikke udvikle dig sammen med andre kvinder, hvor du kan blive støttet på vejen? Den feminine essens handler bl.a. om støtte, omsorg og fællesskab - et aspekt, der også kaldes moderenergi og som findes i os alle.

Hvordan foregår det?

Hver cirkel har forskellige temaer og kan indeholde nogle af følgende elementer: bevægelse, guidet og free-flow dans, visualiseringer, meditationer, ritualer, reflekterende øvelser, deling af personlige oplevelser. I hver cirkel arbejder vi også med forskellige Gudinder, de aspekter og energier de repræsenterer, med henblik på hvordan du kan bruge disse energier/aspekter i netop dit liv.


Cirklen er for dig som:

 • ønsker personlig udvikling sammen med andre kvinder
 • er åben for at fordybe dig på en intuitiv og kreativ måde
 • parat til at dele hvem du er, dine ønsker og drømme (i dit tempo)
 • villig til at gå på opdagelse i dig selv
 • villig til at tage ansvar for dig selv og skabelsen af dit liv

Cirklen er muligvis ikke for dig som har meget tunge problemstillinger lige nu og har mere brug for individuel terapi og vejledning. Kontakt mig hvis du er i tvivl om cirklen er noget for dig.

Forløbet inkluderer:

 • 5 live cirkler, hvor vi mødes og connecter i det virkelige liv (15 timer i alt)
 • 1 online cirkel
 • Arbejdsark
 • Hemmelig FB gruppe til deling og støtte imellem cirklerne

Datoer og temaer for live cirkler i København:

2. apr. kl. 10-13 - Jordgudinden: nærvær og intuition

22. apr. kl. 11-14 - Månegudinden: flow og sensualitet

13. maj kl. 11-14 - Krigergudinden: kraft og passion

27. maj kl. 11-14 - Kærlighedsgudinden: kærlighed og hjerteenergi

10. juni kl. 11-14 - Kreativitetsgudinden: selvudtryk, vision og manifestation

Sted: centralt i Kbh. (info kommer snart)

Online cirkel af ca. 1,5 time: Visdomsgudinden: integration - - - dato kommer senere, planlægges i slut juni. Denne cirkel bliver optaget på lydfil, som du kan få tilsendt efterfølgende.

 

Pris: 3300 kr. (kan betales i rater, 2 x 1650kr eller 3 x 1100kr - første rate ved tilmelding, derefter betaling den 1. i måneden)

EARLY BIRD RABAT: Hvis I er 2 veninder, der tilmelder jer sammen og betaler hele beløbet senest 12. marts, kan I få 500 kr. ekstra rabat (tilsammen) - så pris pr. person bliver 3050kr.

EARLY BIRD BONUS: Hvis du tilmelder dig og betaler hele beløbet (eller 1. rate) senest 12. marts får du en 30 minutters individuel Gudindesession med mig oveni. (Værdi 475 kr.)

Tilmeldingbszorad@gmail.com med navn, email adresse og tlf.nr. - Betaling på Mobilepay 40596969 eller bankoverførsel.

Tilmelding er bindende til hele forløbet. Ingen refusion ved sygdom eller afbud af andre årsager. Du kan dog give din plads til en anden kvinde inden forløbet starter og efter aftale med mig. Hvis du bliver forhindret i at deltage i en cirkel, kan en anden kvinde fra cirklen opdatere dig med, hvad vi har lavet, så du evt. selv kan lave nogle af øvelserne på egen hånd. 

Min. 6 og maks. 12 deltagere